11 kuuga parimaks maakleriks!

Harold Kiisler 16. aug. 2017


Ilmar Tedremaa pälvis juulikuu LVM Kinnisvara Tallinna kontori edukaima dmaakleri tiitli, olles kinnisvaras tänaseks tegev 11 kuud. Tava kohaselt sai talle järgmiseks kuuks ajaks edasi antud kuldne auhind – edukaima maakleri sümbol. Kuidas Ilmar selle tulemuseni jõudis?

Eelnevalt töötas Ilmar ehitusmaterjale tootva ettevõtte müügiesindajana, kuid tundis, et vajab midagi uut. Silma jäi LVM Kinnisvara tööpakkumine ja maakleritöö.
Tööd alustas Ilmar meie meeskonnas 2016. aasta septembris ja esimese tehinguni jõudis ta juba detsembris.
Maaklerina alustades tuli osaleda paljudel sisekoolitustel ja iseseisvalt läbida rahvusvahelise õppeprogrammi, mis eeldab head inglise keele oskust.
Uusi loogikaid on tulnud omandada mitmeid: õigusalaseid, ehitustehnilisi, kinnisvara müügispetsiifikat puudutavaid, aga loomulikult ka kliendisuhtlust ja läbirääkimistehnikaid puudutavaid teadmisi.
Ilmari sõnul on maakleritöö andnud kõige rohkem juurde enesekindlust- ja teadmisi ning silmaringi laienemist, sest iga uus kliendisuhtlus õpetab midagi uut. Olulisimaks peab ta kõrgete eesmärkide seadmist ning nendeni sihikindlalt pürgimist. Kliendisuhetes seab ta esimeseks klientide rahulolu ehk töötab mõttega, et ühtegi halba suhet poleks.
Nüüd kus üks eesmärkidest on saavutatud, on Ilmar seadnud sihid juba kõrgemale. Uued eesmärgid on ta nõus avaldama, kui ta on need juba saavutanud!

Kui Sa tunned, et soovid teha Eesti parimat kinnisvarafirmat, täita klientide ja enda unistused, siis tule LVM Kinnisvarasse maakleriks. Kandideerida saad siin.

Rubriigid

Arhiiv

Teie kiri on saadetud

×
×